Miért jó ez neked?

Az elképesztően gazdag magyar konyha kínálatból gyerekjáték csábító fogásokat kiválasztani, de igazán használható receptet találni szinte lehetetlen küldetés. Kezdő konyhatündérek és hobbiszakácsok gyakran főzés közben szembesülnek vele, hogy az ismerősöktől kapott vagy az interneten talált recept nem tartalmazza azokat az apró trükköket, melyektől „élni” kezd az étel.

Miért jó ez neked?

  • Mert az alapanyagok kiválasztásától kezdve, az elkészítésen és tálaláson keresztül, a tárolásig a főzés minden csínját-bínját a leghitelesebb forrásból, élőben tanulod meg.
  • Egymásra épülő kurzusaink tematikáját úgy állítottuk össze, hogy a klasszikus finomságok elkészítését nehézségi sorrendben sajátíthasd el: így nemcsak a kifinomult trükköket ismered meg, hanem képes leszel teljes menüsorok elkészítésére is.
  • Jó hangulatban fedezheted fel a sütés-főzés rejtelmeit, melyeket már csak a nagyik generációja ismer.
  • Egészséges és ízletes ételeket varázsolhatsz az asztalra bármilyen alkalomra.
  • És legfőképp: mert főzni nagyon menő!

Miért jó ez a nagyiknak?

  • Mert megcsillogtathatják és továbbadhatják páratlan tudásukat.
  • Egy társadalmilag is rendkívül hasznos, új típusú főzőiskola megteremtésében vesznek részt.
  • Mert aktív időtöltés közben olyat csinálhatnak, amit igazán jól tudnak és szeretnek.
  • Mert a nyugdíj mellett hasznos és szórakoztató módon juthatnak kiegészítő jövedelemhez.

Kinek ajánljuk a workshop sorozatot?

  • Azoknak, akik most ismerkednek a főzéssel, és nem volt alkalmuk tanulni a nagyitól.
  • Hazánkban élő külföldieknek és turistáknak, akik szívesen megtanulnak magyarul főzni is.
  • Akik tartalmas, gyakorlatias és inspiratív főzőtanfolyamot keresnek.
  • Mindenkinek, aki szerint a főzés izgalmas kaland, és nem fél attól, hogy agyondicsérik a főztjét.