Nagyikáink

Ha a világháló is kudarcot vall, vajon ki az, aki segít? Akinél senki nem ismeri jobban a házi ízeket és a hagyományos ételkészítés műhelytitkait? Aki olyan rutinnal veri fel a tojáshabot vagy nyújtja a rétestésztát, ahogy Te a számítógépet használod?

Mint oly gyakran, most is a Nagyi a megoldás! Ismerd meg azokat a Nagyikat, akikkel a workshopjainkon találkozhatsz.

Domonkos Erzsi

12657274_1654363541450983_2132750940661471342_o

Erzsi nem csak 7 gyönyörű gyerek nagymamája, de hivatásos szakácsnő is.

Az ő konyhai tapasztalatával és hasznos konyhai trükkjeivel gyerekjáték lesz a főzés. Elmondása szerint a konyha nem csupán egy munkahely a számára, hanem egy életen át tartó szenvedély.


Rátkai Zsuzsa

Zsuzsa főállású nagymama, hihetetlen energiával rendelkezik, mindig finomságokkal várja az egész családját. Saját bevallása szerint specialitásai a különböző kelt tészták, de ha a gyerekeit, unokáit kérdezzük, akkor “Nagyi mindent finoman csinál”. Húsz éves korában vetette bele magát a konyhaművészetbe, édesanyjától és nagymamájától leste el a fogásokat, amiket most ő fog továbbadni a lelkes főzni vágyóknak.


 Király Éva

Éva felnőtt fejjel kezdett sütni-főzni nagymamája recepteskönyvéből és saját bevallása szerint az “újhullámos nagyis” vonalat képviseli.

Kedvencei az édességek és a kézműves gasztro-ajándékok készítése.

 


Keiko Suzuki

Keikot egy szerelem sodorta Magyarországra lassan 40 éve és azóta is mesés étkekkel kápráztatja el a kis családját és barátait. Mellesleg isteni a csülkös bablevese 🙂

 

 

 

Ha tudsz ajánlani olyan Nagyit, aki remekül süt-főz és lenne kedve workshopokat tartani, kérjük jelezd nekünk a hello@nagyikám.hu és felvesszük veled a kapcsolatot!