Szalagos, mázas, porcukros, lekváros, matt, töltött, lyukas, csavart vagy netán pudingos fánk?
Gyere el február 7-én, vasárnap délután a nagyikámhoz és egy igazi Nagyitól lesd el a hagyományos fánkkészítés fortélyait!
Egy nagy tál saját készítésű fánkkal engedünk csak haza! 🙂
Az elképesztően gazdag magyar konyha kínálatból gyerekjáték csábító fogásokat kiválasztani, de igazán használható receptet találni szinte lehetetlen küldetés. Kezdő konyhatündérek és hobbiszakácsok gyakran főzés közben szembesülnek vele, hogy az ismerősöktől kapott vagy az interneten talált recept nem tartalmazza azokat az apró trükköket, melyektől „élni” kezd az étel.
Ha a világháló is kudarcot vall, vajon ki az, aki segít? Akinél senki nem ismeri jobban a házi ízeket és a hagyományos ételkészítés műhelytitkait? Aki olyan rutinnal veri fel a tojáshabot vagy nyújtja a rétestésztát, ahogy Te a számítógépet használod?
Mint oly gyakran, most is a Nagyi a megoldás! Gyere el workshopunkra és tanulj egy igazi Nagyitól!
A workshop pontos időpontja:
Február 7., vasárnap 16.00 és 19:00 óra között
A program időtartama: nagyjából 3 óra
Mit fogunk csinálni?
Farsangi fánkot
Mennyibe kerül a workshop?
6.000 Ft
További részletekért és a jelentkezésért kattintsatok az alábbi linkre:
https://docs.google.com/