A csirkés workshop folytatásaként sok szeretettel várunk a sertéshúst bemutató workshopunkra. Mihez kezdjünk az oldalassal, hogy néz ki a tarja, melyik a karaj és a dagadót tényleg felszúrják?
Gyere el következő Nagyikám workshopra és tanulj egy igazi Nagyitól, hogyan kell tökéletesen előkészíteni a sertést, hogy semi se vesszen kárba és milyen finomságokat készíthetünk rövid idő leforgása alatt.
✰ A workshop pontos időpontja:
Március 30, csütörtök 18.00 és 21:00 óra között
✰ A program időtartama: nagyjából 3 óra
✰ Helyszín: Miele Főzőiskola, 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.
✰ Mit fogunk csinálni?
Nagyon sok sertésből készült finomságot.
✰ Mennyibe kerül a workshop?
10.900 Ft
A workshop végén a sertésből készült finomságokat közösen fogyasztjuk el.
További részletek hamarosan!