A sertés legjava: tarja, karaj, oldalas

 

A csirkés workshop folytatásaként sok szeretettel várunk a sertéshúst bemutató workshopunkra. Mihez kezdjünk az oldalassal, hogy néz ki a tarja, melyik a karaj és a dagadót tényleg felszúrják?pork

Gyere el következő Nagyikám workshopra és tanulj egy igazi Nagyitól, hogyan kell tökéletesen előkészíteni a sertést, hogy semi se vesszen kárba és milyen finomságokat készíthetünk rövid idő leforgása alatt.

A workshop pontos időpontja:

Március 30, csütörtök 18.00 és 21:00 óra között

A program időtartama: nagyjából 3 óra

Helyszín: Miele Főzőiskola, 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.

Mit fogunk csinálni?

Nagyon sok sertésből készült finomságot.

Mennyibe kerül a workshop?

10.900 Ft

A workshop végén a sertésből készült finomságokat közösen fogyasztjuk el.

További részletek hamarosan!