Gyere el következő nagyikám workshopunkra és tanuld meg egy igazi japán nagyitól, hogy készül a tradícionális házi gyoza.
Lesd el, hogyan kell összegyúrni a hozzávalókat, kinyújtani a tésztákat, megtölteni, majd úgy összeragasztani őket, hogy hibátlanul záródjanak, mert csak akkor lesznek tökéletesek a kis batyuk, ha kívül ropogósra pirultak, de belül szaftosak.
✰ A workshop pontos időpontja:
Február 28, kedd 18.00 és 21:00 óra között
✰ A program időtartama: nagyjából 3 óra
✰ Helyszín: Miele Főzőiskola, 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.
✰ Mit fogunk csinálni?
Igazi házi gyozát többféle töltelékkel és szójás mártogatóst✰ Mennyibe kerül a workshop?
10.900 Ft
A workshop végén csak egy nagy adag házi gyozával engedünk haza.
További részletek hamarosan!