Gyoza

Gyere el következő nagyikám workshopunkra és tanuld meg egy igazi japán nagyitól, hogy készül a tradícionális házi gyoza.

Lesd el, hogyan kell összegyúrni a hozzávalókat, kinyújtani a tésztákat, megtölteni, majd úgy összeragasztani őket, hogy hibátlanul záródjanak, mert csak akkor lesznek tökéletesek a kis batyuk, ha kívül ropogósra pirultak, de belül szaftosak.

A workshop pontos időpontja:

Február 28, kedd 18.00 és 21:00 óra között

A program időtartama: nagyjából 3 óra

Helyszín: Miele Főzőiskola, 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.

Mit fogunk csinálni?

Igazi házi gyozát többféle töltelékkel és szójás mártogatóst Mennyibe kerül a workshop?

10.900 Ft

A workshop végén csak egy nagy adag házi gyozával engedünk haza.

További részletek hamarosan!